Kapcsolat

Szemüvegkészítés

  1. Home
  2. /
  3. Szolgáltatásaink
  4. /
  5. Szemüvegkészítés
Hitvallásunk és elköteleződésünk a magas minőség iránt feltételezi, hogy ne csak a szemvizsgálat és a megfelelő szemüveg ajánlása legyen professzionális, hanem a lencse illesztése és keretbe helyezése is. Ehhez a legmagasabb kvalitású géppark, szakértő kollégáink és megbízható beszállító partnereink, a Carl Zeiss Vision és a Seiko Vision garancia. Üzleteinkben innovatív, egymással kommunikáló gépparkunk olyan modern jelölőrendszerekkel felszerelt, mely a jelölések során századpontosságú mérést végez, és a szemüvegkeret összes viselés közbeni paraméterét rögzíti. Ez lehetővé teszi a gyártás során a lencse pontos, egyedi tervezését és elkészítését, így valóban egy maximálisan személyre szabott, individuális lencsét illeszthetünk vásárlóinknak. A keretbe helyezés, azaz a becsiszolás minden típusú keretbe lehetséges, így fúrt, damilozott, fém, műanyag vagy speciális napszemüvegelőtétes (clip on) keretbe is. Távbecsiszoló egységeinkkel beolvassuk a keret összes paraméterét, azt elküldjük közvetlenül a lencsegyártónak, és az így megadott keret- és viselőadatok segítségével optimalizálni tudjuk a lencse méretét az adott dioptriához. Ezzel sokkal esztétikusabb, könnyebb, kényelmesebb, szélesebb látómezővel rendelkező, személyre szabott szemüvegeket készíthetünk.
Portfóliónkban szerepelnek még a speciális munkavédelmi,- úszó,- sport- és búvárszemüvegek, valamint a magas íveltséggel rendelkező dioptriás napszemüvegek is.
A nagyfokú precizitás mellett a gyorsaságra is figyelünk, szemüvegeink raktári dioptriákból akár egy nap alatt elkészülnek.

Speciális megoldások